Laddar...

Spel - Codebreaker - Bigjigs

269,00 kr
Mastermind för barn, ett klurigt brädspel där det gäller att gissa färger och knäcka koden!
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Bigjigs
SKU
big-BJ694

Codebreaker - klurigt brädspel för barn

Detta är en riktigt fin träversion av det klassiska spelet Mastermind. Man är två spelare där spelare nr 1 i hemlighet ska välja en färgkombination med fyra färgpluppar (det finns sex färger att välja på). Det gäller sen för spelare nr 2 att gissa färgkombinationen! I varje runda gissar spelare nr 2 en färgkombination, sedan får spelare nr 1 sätta svarta och vita pluppar för att berätta om någon av färgerna är rätt, eller kanske rätt men på fel plats. Spelet pågår tills spelare nr 2 gissat rätt och vinner, eller tills spelplanen är full och spelare nr 1 vinner.

Codebreaker går att göra enklare för yngre barn, då man till exempel bara använder fyra av de sex färgerna eller endast tillåter att en färg används en gång. Detta spel är ett riktigt bra spel där man får tänka efter noga och det passar både för barn och vuxna. Spelet är för två spelare eller lag, från ca 7 år.

Spelregler på engelska följer med och om man på internet söker på "mastermind brädspel" kan man hitta regler på svenska med olika spelvarianter.

Produktinformation
Material Trä
Mått vara L: 22 cm, B: 15,5 cm, H: 1 cm
Rekommenderad ålder Från 7 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.