Betalning

Laddar...

Betalning

Kunder Sverige - Vi använder Klarna Checkout för alla våra kunder i Sverigeoch du har i vanliga fall 5 alternativ att välja på.

  • Med betalkort eller kreditkort
  • Direktbetalning Swish, SEB, Swedbank, Nordea och Sparbankerna
  • Klarna faktura - betala inom 30 dagar
  • Klarna konto - dela upp din betalning
  • Klarna direkt - direkt från ditt bankkonto

Om du beställar för en förskola/skola/myndighet har du 2 alternativ att välja på
  • Faktura 
  • Med betalkort eller kreditkort

 

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod. 

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice. Om du vill kolla Klarnas villkor klicka på denna länk

 

 


Privatkund utland - Du kan betala med Visa och MasterCard genom Klarna Checkout. För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med Klarna som uppfyller kraven för PCI-DSS. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastas först i samband med att din beställning skickas. Vi lagrar inga kortuppgifter och all hantering av kortinformationen sker via säker SSl kryptering, samt av bankens senaste säkerhetsteknik - så du kan känna dig helt säker när du handlar med kort hos oss.

 

När debiteras mitt kort om jag väljer att betala med detta

Pengarna reserveras på ditt konto när du lägger ordern och dras från kontot först vid leveranstillfället.

 

Var är min faktura

Din faktura mailas till dig när vi skickar paketet. Om du har valt Klarna Faktura kommer fakturan i ett separat mejl från Klarna. Om du har valt Klarna Konto så får du en månadsfaktura skickad till dig per post.

 

Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.