Laddar...

Djeco - Rita Step by step - Lama & Co

199,00 kr
Kreativ leksak från Djeco. Detta fina målarset lär dig att måla efter enkla instruktioner.
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ08269

Rita efter instruktioner i tre steg, en kreativ leksak från Djeco

Ett roligt och pedagogiskt set som hjälper barn att lära sig rita olika djur genom att följa enkla instruktioner i tre steg. Barnen kan öva så mycket de vill, då linjerna från pennan enkelt kan torkas bort för att börja om eller pröva något annat. För varje modell visar kortet tre numrerade steg där det som ritats i föregående steg är markerat i svart, och den fjärde bilden visar en färglagd bild av det färdiga resultatet som inspiration. Följ anvisningarna på kortet för det djur du vill rita genom att börja med en enkel form, som en kurva, och sedan lägga till några streck, ytterligare former och några detaljer så kan du helt plötsligt rita riktigt komplicerade saker! Detta set erbjuder en rolig och enkel introduktion till att rita med bland annat öglor, bågar och enkla mönster.
Setet innehåller instruktioner för att rita bland annat en tiger, en brontosaurus, en fågel, en ullig hund, en krokodil och en blåsfisk. Att rita av en modell hjälper dessutom barn att förbättra sin koncentration samt finmotorik redan innan hen kan skriva. Whiteboardpennan som ingår kräver ingen rengöringsvätska för att suddas ut från en whiteboardtavla eller liknande ytor. Linjerna kan lätt torkas bort från den medföljande rittavlan med en torr trasa, vilket gör att det går lätt att rita om bilderna och öva nästan oändligt många gånger. Detta set är tillverkat av FSC®️ certifierad kartong och papper för att vara extra miljövänligt.
Innehåll: 1 liten whiteboardtavla (20 x 20 cm), 1 drywipe whiteboardpenna, 1 rengöringstrasa, 12 dubbelsidiga kort (totalt 24 modeller), 1 förvaringsask.
Produktinformation
Material FSC®️ certifierad kartong och papper
Mått vara 20 x 20 cm
Mått förpackning L: 21,5 cm, B: 3,5 cm, H: 21,5 cm
Rekommenderad ålder Från 4 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.