Laddar...

Djeco - Leksaksmat - Kitten's Breakfast

299,00 kr
Rolig leksaksmat från Djeco, 12 delar.
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ05507

Gör frukost, leksaksmat från Djeco

Med detta roliga set för de yngsta kan man nästan känna den läckra doften av nyrostat bröd med goda tillbehör. Småbarnen kan leka och ha kul medan de försöker förbereda en utsökt frukost. Rostat bröd hoppar till i brödrosten och ditt barn kan lägga till diverse goda pålägg för att sedan röra runt med skeden i den varma drycken.
Alla delar i setet kan förvaras i den lilla cylindriska förpackningen som har ett handtag av snöre för att barnet enkelt ska kunna bära den med sig. Att hantera de olika tillbehören ger barnet en introduktion till roll-lekar samt bra möjligheter till att öva på skruvande rörelser och att hantera brödrostens funktioner. De olika påläggen i filt och frukterna som kan skruvas fast ger många möjliga kombinationer till att skapa goda rostade mackor. Setet är tillverkat av FSC®️ certifierat trä.
Innehåll: 1 cylindrisk förvaringsask, 3 brödskivor av trä, 3 frukter av trä med träskruvar som kan skruvas in eller ut ur hålen i bröden, 3 pålägg (eller sylter) av filt i olika färger, 1 liten brödrost av trä, 1 kopp och 1 tesked.
Produktinformation
Material FSC®️ certifierat trä
Mått förpackning 12 x 14 x 12 cm
Rekommenderad ålder Från 18 månader
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.