Laddar...

Djeco - Färglägga bilder med läskpapper

299,00 kr
Roligt pyssel från Djeco. Färglägg med vatten!!
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ00082

Djeco pyssel - färglägg bilder

Ett roligt pyssel set för de yngre barnen, där man använder vattenlösliga tuschpennor och några droppar vatten för att färglägga dekorationer av läskpapper med fantastiska resultat. Börja med att riva ut en av de stansade formerna från arken med läskpapper och placera den på ett av de absorberande pappren. Rita några färgprickar på läskpappret med de bifogade pennorna och tillsätt sedan en droppe vatten med pipetten. I en nästan magisk uppvisning börjar färgen sprida sig och bilda nya fantastiska mönster! När dekorationen har torkat kan du rita dit extra detaljer om du vill, och sedan använda de dubbelhäftande fästkuddarna för att fästa den på en av de illustrerade bakgrunderna tillsammans med några av de andra dekorationerna, för att skapa härliga bilder att dekorera ditt rum med.
De illustrerade steg-för-steg instruktionerna i häftet guidar dig genom hela aktiviteten och ger resultat som du aldrig tidigare har sett. Det är roligt att se hur det spännande fenomenet skapar nya mönster och leker med färgerna. Förpackningen är tillverkad av FSC®️ MIX-certifierad kartong.
Innehåll: 4 illustrerade bakgrunder (28 x 21 cm), 8 ark av läskpapper med för-stansade former att dekorera med, 4 vattenlösliga färgpennor, 2 absorberande ark, 1 pipett, 1 ark med dubbelhäftande fästkuddar, 1 häfte med steg-för-steg instruktioner i färgbilder.
Produktinformation
Material Papper, kartong, plast
Mått förpackning 3.5 cm x 30.9 cm x 0.3 cm
Rekommenderad ålder Från 3 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.