Laddar...

Djeco - Färglägga bilder 3D - Ocean Depths

329,00 kr
Roligt pyssel från Djeco. Färglägg 4 bilder
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ08958

Djeco pyssel - färglägg bilder

Var kreativ och skapa underverk inspirerade av havets djup med detta fantastiska pyssel kit som erbjuder fyra underbara bilder att dekorera med hjälp av en fascinerande 3D-färg som glittrar och skimrar i olika nyanser. Den speciella färgen gör att du kan skapa upphöjda prickar och linjer för att komplettera de fyra vackra bilderna av djur och annat från djuphavet på ett fantastiskt sätt. Färgen kommer i ett urval av glittrande, pärlemorskimrande och matta nyanser i små och smidiga miniatyrflaskor med smala, spetsiga pipar för enkel applicering. Tillsammans med den medföljande penseln, som låter dig sprida ut färgen över större områden, kan du experimentera med olika tekniker och skapa en mängd olika effekter för att verkligen få bilderna att stråla. Det illustrerade instruktionshäftet guidar dig genom aktiviteten steg-för-steg med hjälp av färgbilder och visar hur konstnären som designade bilderna tycker att du ska göra för att få ett fantastiskt resultat. När du vill sluta för dagen kan du hålla ordning på kittets alla delar genom att förvara dem i den praktiska förvaringsasken som hålls stängd med ett elastiskt band.
Detta kit är tillverkat av FSC®️ certifierad kartong och papper, vilket innebär att råmaterialet kommer från hållbart brukade skogar.
Innehåll: 4 olika illustrerade kort (28 x 21 cm) att färdigställa, 8 specialfärger i små flaskor med applikator (i olika glittrande, pärlemorskimrande och matta nyanser), 1 pensel, 1 häfte med steg-för-steg instruktioner i färgbilder, 1 förvaringsask med elastisk stängning.
Produktinformation
Material FSC®️ certifierat papper och kartong
Mått vara 28 x 21 cm
Rekommenderad ålder Från 7 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.