Laddar...

Djeco - Bildlotto - Naturo Mondo

199,00 kr
Ett roligt och utvecklande spel från Djeco. Ett spel för att upptäcka var djuren lever och i vilket ekosystem.
Leveransinformation
GRATIS FRAKT på alla ordrar i Sverige
Tillgänglighet: I lager, 1 - 2 dagars leverans!
Se mer från: Djeco
SKU
bri-DJ00810

Bildlotto - Spel från Djeco

Detta vackert illustrerade och pedagogiska spel är lätt att lära sig och ger en underhållande spelupplevelse samtidigt som det introducerar ett fascinerande och viktigt ämne: djur och deras naturliga livsmiljöer.
Spelarna utmanas att identifiera 49 olika vilda djur från hela världen och matcha dem med en av 7 olika naturliga livsmiljöer som representeras av livsmiljökorten. Ett perfekt spel för djurälskare! Det är också en utmärkt möjlighet att lära sig om jordens olika ekosystem och de djur som bor i öknar, på isfält, i havet, högt upp i bergen, med mera. Med sitt enkla bingoformat är det enkelt att komma igång och njuta av spelet. Varje livsmiljökort har en motsvarande färg på ramen och de färgade cirklarna på varje bingobricka visar hur många spelbrickor från varje livsmiljö som spelaren ska försöka få tag på. Den spelare vars tur det är drar en bricka ur påsen, identifierar i vilken livsmiljö djuret passar in och vänder sedan på det valda livsmiljökortet för att se om hen har rätt och djuret är avbildat på baksidan. Om spelaren hade fel, eller om hens bingobricka inte har några lediga cirklar i rätt färg, lägger hen tillbaka brickan i påsen och det är nästa spelares tur. Den förste spelaren som lyckas fylla alla cirklar på sin bingobricka har vunnit omgången.
De färgglada och lockande illustrationerna är kärleksfullt ritade och tryckta på FSC®-certifierat papper och kartong, vilket ger en hållbar och miljövänlig dimension till denna spelupplevelse.
Innehåll: 6 bingobrickor, 7 dubbelsidiga livsmiljökort (packis, öken, berg, skog, djungel, savann och hav), 49 spelbrickor (med varsin bild av ett djur), 1 tygpåse för spelbrickorna, spelregler på tio språk inklusive svenska, 1 förvaringsask.
Produktinformation
Material FSC-certified paper and cardboard
Mått förpackning 21,5 x 21,5 x 4 cm
Rekommenderad ålder Från 5 år
Från 3 år Från 3 år
CE-märkt CE-märkt
Copyright © 2006-2024 Blå Elefant. All rights reserved.